Czarodzieje - forum pełne magii

You are not connected. Please login or register

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1 come baby, we're gonna live forever! on Sro Lip 20 2011, 13:11

wish you were here
miłości

Like a Star @ heaven Chiyoko Maiku - beznadziejna, jednostronna miłość, choć Esmee święcie wierzy, że coś z tego będzie!

Like a Star @ heaven Hannibal Harris - jest zafascynowana jego niedostępnością, tyle,że jak na razie się nie znają;

Like a Star @ heaven Fabiano Martello - piecze dla niej ciastka z haszem! wie, że chłopak liczy na coś więcej, ona jednak najbardziej pragnie Chiyoko;

come together, right now, over me
przyjaciele, znajomi

Like a Star @ heaven Wolfgang Schlosser - bardzo, bardzo dobra i trwała przyjaźń;

Like a Star @ heaven Nigan Timaru - nie da się go nie lubić!

Like a Star @ heaven Jimmy Clarke - ach, te ciasteczka, zawsze wszystko mieszają;

Like a Star @ heaven Moema Cheyenne - przyjaciółka, nawet się kiedyś całowały, Esm nadal czuje do niej pociąg fizyczny;

by the way..
znajomi

Like a Star @ heaven Jiri Broskev - przespała się z nim na początku, w sumie byli całkiem blisko przyjaźni, tyle,że chłopak jest okropnie nietolerancyjny, co strasznie drażni Esm, także stara się ograniczać z nim kontakty, coby zbytnio się nie kłócić;

another way to die
inne

Like a Star @ heaven Claude Lavoie - pokazał to co mógł, a że nie było to czymś specjalnym...

fuck you, fuck you very, very much
nielubiani

Like a Star @ heaven Devika Ungali - wyśmiewa ją za to,że nie potrafi postawić się rodzicom;

Like a Star @ heaven Anthony Bowes-Lyon - zadufany w sobie.. działa Esmee strasznie na nerwy;

Ostatnio zmieniony przez Esmee Kleren dnia Sro Lis 30 2011, 19:21, w całości zmieniany 9 razy

Zobacz profil autora

2 Re: come baby, we're gonna live forever! on Sro Lip 20 2011, 16:10

coś pozytywnego poproszę <3 obydwoje są cholernie tolerancyjni i wolni (choć u Nigana w mniejszym stopniu Ing face ), więc sądzę, że powinni się dogadać. Szczególnie, że on nie gada zbyt dużo, więc mogliby się z Esmee cudownie uzupełniać. Ale nie wiem co to mogłoby być konkretnie, jaka kategoria Ing face

Zobacz profil autora

3 Re: come baby, we're gonna live forever! on Sro Lip 20 2011, 17:53

Ja tam widzę co najmniej przyjaźń Very Happy coś czuję,że mogą się dogadać. :]

Zobacz profil autora

4 Re: come baby, we're gonna live forever! on Sro Lip 20 2011, 18:23

oks, to niech się przyjaźnią <3

Zobacz profil autora

5 Re: come baby, we're gonna live forever! on Sro Lis 30 2011, 19:22

Właścicielka się zmieniła, więc odświeżam, tak na wszelki wypadek. x;

Zobacz profil autora

6 Re: come baby, we're gonna live forever! on Sro Lis 30 2011, 20:03

ok, a więc mogłyby się spotkać kiedyś na jakiejś imprezie, zgadałyby się że obie lubią palić marychę i hasz, i mogłaby się miedzy nimi wytworzyć taka "narkotykowo-imprezowa" znajomość. Teraz Desiree mniej ćpa, więc się spotykają rzadziej ale gdy Ślizgonka ma ochotę zajarać to wie, że z Esmee zawsze może. Coś takiego może być? prezent dla Nev ^^

Zobacz profil autora

7 Re: come baby, we're gonna live forever! on Sro Lis 30 2011, 21:43

Dla Beatki cóś?

Zobacz profil autora http://historia-przypadku.blog.onet.pl

8 Re: come baby, we're gonna live forever! on Czw Gru 01 2011, 14:29

Desiree pasuje!

A dla Beatki... Hm, jakkolwiek osobiście kocham i uwielbiam tę postać, widziałabym ją raczej w negatywnych. Nawet nie bardzo, odrobinę, ale wciąż negatywnych. :C Jeżeli coś takiego ci pasuje, to pomyślę nad podszyciem relacji.

Zobacz profil autora

9 Re: come baby, we're gonna live forever! on Czw Gru 01 2011, 16:00

cześć, jestem chorą psychicznie ćpunką i chcę mieć z tobą jakieś relacje. najlepiej skomplikowane. I love you

esm mówi nnn co o niej myśli, jak ona się prezentuje dla ludzi, którzy widzą ją pierwszy raz, a naleigh oferuje wspólne ćpanie, bo to takie urocze. hm? plus coś jeszcze, pomóż!

Zobacz profil autora

10 Re: come baby, we're gonna live forever! on Czw Gru 01 2011, 17:16

Jasne, pasuje! Też staram się coś wymyślić, ale aktualnie średnio mi idzie.

11 Re: come baby, we're gonna live forever! on Czw Gru 01 2011, 18:41

U nnn wymyśliłam tyle więcej, że esm mogłaby jej regularnie przynosić mandarynki z dodatkiem świeżego korektora! Wiem, wiem, poraziłam cię swoją umiejętnością urozmaicania powiązań. Cool

Hmhm, może ukłucie zazdrości spowodowane bliską przyjaźnią z Chiyoko? Poza tym Bea popiera małżeństwo Deviki z Latifem, co z kolei w ogóle nie przemawia do Esm. No i B. nie lubi Moemy, a to już ohohoh, bardzo nieładnie!

Zobacz profil autora

12 Re: come baby, we're gonna live forever! on Czw Gru 01 2011, 18:44

BARDZO NIEŁADNIE, B A R D Z O!!!

okej, mandarynki z korektorem, lubię to i dopisuję.. kiedyś tam!

Zobacz profil autora

13 Re: come baby, we're gonna live forever! on Czw Gru 01 2011, 19:06

Oks! To wpiszę przy najbliższej okazji Very Happy

14 Re: come baby, we're gonna live forever! on Sro Gru 07 2011, 14:01

Coś dla mnie? Very Happy

Zobacz profil autora

15 Re: come baby, we're gonna live forever! on Nie Gru 11 2011, 10:50

Jakiś pomysł?

Zobacz profil autora

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]